DUURZAAM LEIDERSCHAP

   [ terug naar de activiteitenlijst ]

Trouw blijven aan jezelf en jouw persoonlijke stijl integreren in jouw manier van leiden, dat is het geheim van succesvol leiderschap. In zijn nieuwste boek Duurzaam leiderschap brengt David Ducheyne de ingrediënten om op een duurzame manier te leiden in een steeds veranderende wereld.

David Ducheyne is arbeids- en organisatiepsycholoog. Hij schreef dit boek voor leiders die op zoek zijn naar inspiratie om hun leiderschap vorm te geven. David bouwde gedurende meer dan twee decennia ervaring op in het leiden en begeleiden van leidinggevenden bij Alcatel, de UGent, Henkel, Case New Holland en Securex. Hij is ook key note speaker en een gretig blogger.

Op 26 september stelt David Ducheyne zijn boek Duurzaam leiderschap aan GAP voor.

Tijdens de boekvoorstelling laat de auteur je stilstaan bij jouw leiderschapsstijl. Op interactieve wijze doet hij je nadenken over de verschillende manieren van leiderschap. Je keert ongetwijfeld terug naar huis met talloze nieuwe inzichten en verfrissende ideeën.
   

Praktisch

De boekbespreking ging door op 26 september om 19u30 in de Faculteit Psychologie en Pedagische Wetenschappen (Henri Dunantlaan 2 in Gent). Onthaal vanaf 19u. GAP/GALOP leden en FPPW personeelsleden betalen 5 EURO, niet-(personeels)leden 10 euro.
Toegang voor studenten psychologie aan de UGent is gratis.
Na afloop is er gelegenheid om na te praten bij een drankje.

Het boek Duurzaam leiderschap kan je bestellen via die Keure.

Inschrijven

   [ kijk wie ingeschreven is ]

Inschrijvingen kan via onderstaand formuliertje. Betalen gebeurt aan de inkom.

  voornaam*

  familienaam*

  e-mail adres*

  werkgever/functie

  inschrijving als

 


 
GAP TWITTER