DOTS & DESIGN: HOE GEEF JE VORM AAN JE LOOPBAAN

   [ terug naar de activiteitenlijst ]

Hoe geef je je loopbaan vorm? Wat kun je doen om bewuster om te gaan met die toevallige opportuniteiten die passeren? Hoe selecteer je die juiste job? Hoe bouw je een cv op? De Gentse Alumni Psychologie (GAP) organiseren op 6 september een workshop waarin al deze vragen aan bod zullen komen. De workshop is gericht op zowel pas afgestudeerden als mensen die na een aantal jaren hun carrièere een nieuwe boost of een andere wending willen geven.

De workshop wordt gegeven door David Ducheyne (bedrijfspsychologie 1992). David heeft 25 jaar ervaring in HR. Hij werkte voor Henkel, Securex, Alcatel, Universiteit Gent en Case New Holland. Recent richtte hij het adviesbureau Otolith op, van waaruit hij organisaties ondersteunt inzake strategie, leiderschap en HR.

Voor de workshop zijn we te gast in The Foundry. The Foundry is een plek die speciaal ingericht werd om anders met vergaderen en presenteren om te gaan en creativiteit, innovatie en ondernemerschap binnen de universitaire gemeenschap te stimuleren.

Praktisch

Deze avond gaat door op donderdag 6 september om 19u in the Foundry, Jozef Kluyskensstraat 31 in Gent. Deelnameprijs is 5 euro voor GAP- en GALOP leden, masterstudenten psychologie aan de UGent en FPPW personeelsleden; anderen betalen 10 euro.

Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk.