THE PROGRESS PRINCIPLE

   [ terug naar de activiteitenlijst ]

The Progress Principle, een boek van Teresa Amabile (Harvard Business School) en Steven Kramer, gaat over de kleine dingen die werknemersbetrokkenheid kunnen vergroten. [ lees meer ]

Op 29 mei maakt Cédric Velghe 'the Progress Principle' voor u hapklaar. Hij doet de verschillen de principes uit de doeken en reflecteert vervolgens samen met Els Van Keymeulen over de belangrijkste aanbevelingen uit het boek. Samen kijken ze of toepassingen en illustraties van deze principes terug te vinden zijn bij Torfs, meermaals uitgeroepen tot 'Beste Werkgever'. U krijgt ruimte om vragen te stellen. Het resultaat moet een inspirerende avond worden.

Cédric Velghe is als onderzoeker verbonden aan de vakgroep Personeelsbeleid, Arbeids- en Organisatiepsychologie en lid van de VIGOR Innovation Research Group. Els Van Keymeulen is bedrijfspsychologe en HR manager bij Torfs.

Achtergrondinfo

Praktisch

De lezing gaat door op dinsdag 29 mei om 19u in de gebouwen van de faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, Henri Dunantlaan 1 in Gent. Aan GAP/GALOP leden en aan studenten psychologie (UGent) vragen we 5 EURO deelname in de kosten. Niet-leden betalen 10 EURO.

Na de lezing is er gelegenheid om na te praten bij een drankje.

Kan je 'The Progress Principle' niet IRL meemaken? Volg het debat online!
Het debat werd was ook online te volgen. Herbekijk de opnames.

Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk.


 
GAP TWITTER