DIGITALE WARMTE

   [ terug naar de activiteitenlijst ]

Op dinsdag 11 december nodigen de Gentse Alumni Psychologie u graag uit voor een winterlezing door Wim Slabbinck over het 'digitale warmte'.

Wim Slabbinck is klinisch seksuoloog en auteur van het boek Waarom mannen geen seksboeken kopen. Hij verwierf bekendheid als expert voor Blind Getrouwd en Koppels (VTM) en als huisseksuoloog bij Van Gils & Gasten, De Madammen (VRT) & Charlie Mag.

In zijn lezing verkent Wim we de aandachtspunten en de mogelijkheden van de digitalisering op relationeel, sociologisch en seksueel vlak. Wat is de impact van sociale media op onze relaties? Helpen dating-apps ons echt in de zoektocht naar een partner? Kunnen apps ons helpen om elkaar seksueel en relationeel beter te leren kennen? Kijken we meer naar onze schermen of meer naar onze partner?

Praktisch

De avond gaat door op 11 december om 20:00 in het Universiteitsforum (Ufo), Sint-Pietersnieuwstraat 33-35 in Gent. De avond is gratis voor studenten psychologie aan de UGent en voor FPPW personeelsleden, en kost 5 euro voor leden van GAP/GALOP. Anderen betalen 10 EURO.

Enthousiast over deze lezing? Spread the word en deel ons bericht op FaceBook.

Achtergrond

Slabbinck, Wim (2016). Waarom mannen geen seksboeken kopen. Standaard Uitgeverij.
Seksuoloog Wim Slabbinck in De vragen van Proust (DM).
Bij Van Gils en gasten.

Inschrijven

   [ kijk wie ingeschreven is ]

Inschrijvingen kan via onderstaand formuliertje.
Betalen gebeurt aan de inkom.

  voornaam*

  familienaam*

  e-mail adres*

  werkgever/functie

  inschrijving als


   

 
GAP TWITTER