HELP, IK WORD ZELFSTANDIG

   [ terug naar de activiteitenlijst ]

Je hebt een idee en je wil dat als ondernemer in de markt zetten? Of je wilt je beroep in alle vrijheid en onafhankelijkheid beoefenen? Het statuut van zelfstandige biedt de mogelijkheid om je droom te realiseren. Jaarlijks zetten veel mensen de stap naar zelfstandige in hoofd- of in bijberoep. Maar ook veel mensen aarzelen. Het statuut doet namelijk veel vragen rijzen. Soms is men er zelfs bang voor. Wat met de verplichtingen? Hoe regel ik mijn eigen sociale zekerheid? Wat zijn mijn rechten en plichten?

De vereniging van Gentse Alumni Psychologie (GAP) helpt je antwoorden te vinden.
Op 9 oktober 2012 organiseert GAP voor de tweede keer een info-avond rond het starten van een zelfstandige praktijk. Kurt De Smet, partner advisor bij Securex zal uitleggen wat de weg naar zelfstandigheid allemaal inhoudt. We laten ook twee psychologen aan het woord die deze weg reeds hebben afgelegd. Het gaat om Kelly Devos (klinisch psychologe, BalansAdvies) en Christoph Decaesteker (bedrijfspsycholoog, Soundboard). Deze drie sprekers beantwoorden al je vragen.

Achtergrondinfo

Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Starter in Gent?

In Gent bestaat het starterscontract voor mensen die hun zaak oprichten in Gent en nog geen twee jaar zelfstandig zijn in hoofdberoep. De inschrijving bij de kruispuntbank wordt door de stad terugbetaald voor iedereen die in Gent start (zowel hoofdberoep als bijberoep).

Meer info op www.startingent.be.


    


 
GAP TWITTER