HELP, IK WORD ZELFSTANDIG

   [ terug naar de activiteitenlijst ]

Je hebt een idee en je wil dat als ondernemer in de markt zetten? Of je wilt je beroep in alle vrijheid en onafhankelijkheid beoefenen? Het statuut van zelfstandige biedt de mogelijkheid om je droom te realiseren. Jaarlijks zetten veel mensen de stap naar zelfstandige in hoofd- of in bijberoep. Maar ook veel mensen aarzelen. Het statuut doet namelijk veel vragen rijzen. Soms is men er zelfs bang voor. Wat met de verplichtingen? Hoe regel ik mijn eigen sociale zekerheid? Wat zijn mijn rechten en plichten?

De vereniging van Gentse Alumni Psychologie (GAP) helpt je antwoorden te vinden.
Op 19 oktober organiseert GAP opnieuw een info-avond rond het starten van een zelfstandige praktijk. Eline De Meyer van Securex zal uitleggen wat de weg naar zelfstandigheid allemaal inhoudt. Kom er bij en breng al je vragen mee.

Praktisch

De info-avond gaat door op 19 oktober om 19u in de gebouwen van de faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, Henri Dunantlaan 2 in Gent. Aan GAP/GALOP leden vragen we 5 EURO deelname in de kosten. Voor studenten psychologie aan de UGent is de info-avond gratis. Alle anderen betalen 10 EURO.

Inschrijven


   [ kijk wie ingeschreven is ]

Inschrijvingen kan via onderstaand formuliertje. Betalen gebeurt aan de inkom.


 

Starter in Gent?

In Gent bestaat het starterscontract voor mensen die hun zaak oprichten in Gent en nog geen twee jaar zelfstandig zijn in hoofdberoep. De inschrijving bij de kruispuntbank wordt door de stad terugbetaald voor iedereen die in Gent start (zowel hoofdberoep als bijberoep).

Meer info op www.startingent.be.


 
GAP TWITTER