FACTS OR FADS ON CREATIVITY

   [ terug naar de activiteitenlijst ]

Ontdek de wetenschap rond creativiteit

   

Mensen hechten veel belang aan wat succesvolle enkelingen te zeggen hebben over bijvoorbeeld creativiteit. "The secret to creativity is knowing how to hide your sources" zei Albert Einstein ooit. Quotes en slogans zijn evenwel zelden concrete of onderbouwde raadgevers. Het VIGOR onderzoeksteam is dat wel.

VIGOR goot meer dan dertig jaar wetenschappelijk onderzoek naar creativiteit en innovatie in concrete tips om de creativiteit bij jezelf, van je team of van je organisatie op te krikken. Zij willen deze kennis graag met jou delen. Het geheim van creativiteit zal je in deze workshop misschien niet te weten komen, maar zeer zeker hoe je creativiteit concreet kunt stimuleren. Verwacht je trouwens niet aan muffe wetenschappers met eindeloze statistische tabellen. Bereid je voor op frisse onderzoekers met een originele aanpak om hun kennis en expertise concreet te maken en te delen.

Praktisch

De talk gaat door op dinsdag 24 september om 19u in de gebouwen van de faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, Henri Dunantlaan 2 in Gent. Aan GAP/GALOP leden, FPPW personeelsleden en aan studenten psychologie (UGent) vragen we 5 EURO deelname in de kosten. Anderen betalen 10 EURO.

Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk.


 
GAP TWITTER