SHAPING THE WORKPLACE OF TOMORROW

Hoe Artificiële Intelligentie, digitalisering en wetenschappelijk onderzoek de effectiviteit van jouw HR beleid versterken.

   [ terug naar de activiteitenlijst ]

Onze maatschappij evolueert razendsnel en dit vertaalt zich ook naar het HR beleid van de bedrijven waar we voor werken. Met voortdurende innovatie vormen medewerkers immers de cruciale schakel voor een succesvolle transitie naar de werkplek van de toekomst. Ontdek gedurende deze leerrijke avond welke mogelijkheden data, wetenschappelijk onderzoek en digitalisering bieden om jouw HR beleid te versterken.

Op donderdag 6 juni nodigen we i.s.m. Officient vier gastsprekers uit die elk vanuit hun eigen expertise de ontwikkelingen rond een specifiek HR domein gaan toelichten.

Digitalisering in HR - Davio Larnout, Business Lead en mede-oprichter Radix.ai

Met een achtergrond in handelswetenschappen, staat Davio sinds begin 2018 met twee vennoten aan het roer van Radix.ai, een snelgroeiende startup die concrete machine learning tools wil aanreiken aan bedrijven, onderzoeksinstituten en startups. Davio licht met een aantal concrete voorbeelden toe welke artificial intelligence er binnen de HR-afdeling vandaag kan toegepast worden.

Leiderschapsonderzoek van 2014 tot nu. De recentste inzichten omtrent effectieve leiders in organisaties - Cedric Velghe, Managing Director en mede-oprichter The Vigor unit

Als Managing Director van de UGent spin-off, The VIGOR Unit, helpt Cédric Velghe HR beslissers en beleidsmakers oplossingen voor personeelsvraagstukken te identificeren aan de hand van wetenschappelijk onderzoek, analyse van de personeels- en bedrijfsdata en het opzetten van onderzoek in de organisatie. Het onderzoek naar effectief leiderschap stond de voorbije jaren niet stil en leverde verrassende inzichten. Cédric licht de wetenschappelijke stand-van-zaken toe en vertaalt ze naar concrete aanbevelingen die organisaties meteen kunnen toepassen.

Hoe digitalisering de menselijke factor in HR ondersteunt - Michiel Crommelinck, CEO en mede-oprichter Officient

Als Coolest HR Tech Solution van 2018 is Officient goed geplaatst om de trends in HR Tech en de impact van digitalisering te duiden. Verwacht niet alleen inspiratie over de toekomst van HR technologie, maar ook concrete voorbeelden van wat vandaag reeds mogelijk is om via digitalisering de menselijke factor in HR te ondersteunen.

Ode aan Angus - Mathias Vermeulen, founder van Winston Wolfe en co-founder van Dutch & Dillon

Mathias Vermeulen, founder van Winston Wolfe en co-founder van Dutch & Dillon, zal in een krachtig pleidooi over HR en technologie zijn jeugdhelden eren. En in één klap ook aangeven wat HR hieruit specifiek kan leren. Nu eens scherp, dan weer zalvend, brengt Mathias een verhaal over technologie, durf en een andere mindset.

Programma

 • 19:00 Ontvangst
 • 19:30 Introductie Shaping the workplace of tomorrow,
     door Charlotte Vanovenberghe, voorzitter GAP
 • 19:40 Digitalisering in HR,
     door David Larnaut, Business lead Radix
 • 20:00 De recentste inzichten omtrent effectieve leiders in organisaties,
     door Cedric Velghe, Managing director The Vigor Unit
 • 20:20 Hoe digitalisering de menselijke factor in HR ondersteunt,
     door Michiel Crommelinck, CEO Officient
 • 20:40 Ode aan Angus,
     door Mathias Vermeulen, Winston Wolfe, Dutch & Dillon
 • 21:00 Netwerkmoment

Presentaties

Bekijk de presentaties.

Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk.


 
GAP TWITTER