MIJN WERK. MAATWERK.

   [ terug naar de activiteitenlijst ]

Werk is belangrijk. En toch...
Te weinig mensen zijn aan het werk en te veel mensen stoppen te vroeg met werken.
Hoe pak je dit als overheid en als werkgever aan?

"Maatwerk!" schrijven David Ducheyne en Frank Vander Sijpe. Volgens hen moet Vlaanderen evolueren naar een inclusieve arbeidsmarkt. Ze pleiten voor een duurzaam inzetbaarheidsbeleid met maatwerk als hefboom. Wie kan en wil werken moet een job krijgen op maat, aangepast aan de eigen behoeften, mogelijkheden en ambities. We moeten het werk aanpassen aan de mens in plaats van omgekeerd.

David en Frank schreven hun visie neer in een boek: Mijn Werk. Maatwerk. Ze stellen het boek op 10 maart aan u voor en gaan over het onderwerp graag met u in debat.

David en Frank zijn respectievelijk Chief People Officer en Director HR Research bij Securex. Hun boek is een synthese van eigen ervaringen en bedenkingen verrijkt met tal van contacten en discussies met mensen uit zowel de bedrijfswereld, de academische wereld als de overheid.    

Praktisch

De boekbespreking ging door op 10 maart om 19u30 in de Faculteit Psychologie en Pedagische Wetenschappen (Henri Dunantlaan 2 in Gent).

Het boek Mijn Werk Maatwerk kan je via GAP/Securex bestellen aan 15,99 euro in plaats van aan 19,99 euro (zolang de voorraad strekt).

De presentatie kan je hier downloaden.

Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk.


 
GAP TWITTER