GESTOORD OF GESCHONDEN:
EEN PSYCHOLOGISCH PERSPECTIEF OVER DADERS EN SLACHTOFFERS

   [ terug naar de activiteitenlijst ]

Het symposium Gestoord of geschonden wordt georganiseerd door de Gentse Alumni Psychologie (GAP) in samenwerking met PSYNC, het consortium klinische psychologie van de Universiteit Gent.
We staan stil bij diverse aspecten van daderschap en (seksueel) grensoverschrijdend gedrag. Het is niet altijd even duidelijk waar de grens ligt tussen slachtoffer en dader. Toch moeten ouders, clinici, hulpverleners,... een bepaalde positie innemen wat betreft het omgaan met het overschrijden van grenzen. We staan ook stil bij het meten van en behandelingsmogelijkheden bij psychopathie. We beëindigen het symposium met een paneldiscussie en voorzien ruimte voor interactie met het publiek.

Programma

Praktisch

Het symposium wordt georganiseerd op vrijdag 24 oktober van 13u30 tot 17u30 in auditorium 4 (gelijkvloers) van de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen (Henri Dunantlaan 2 in Gent). GAP leden, studenten psychologie aan de UGent en FPPW personeelsleden betalen 30 Euro. Alle anderen betalen 40 Euro. Betalen gebeurt per overschrijving op rekeningnummer BE44 0016 6697 8645 (BIC GEBABEBB) met vermelding van je naam en 'PSYNC SYMPOSIUM'.

Inschrijven

Alle gratis plaatsen zijn volzet.
Inschrijven is enkel nog mogelijk via HR Square.


 
GAP TWITTER